MENU

F-Day Rotary voor het goede doel

De familiedag die Rotary Antwerpen Heideland in samenwerking met het Kapelse gemeentebestuur organiseerde afgelopen zondag heeft een mooi bedrag voor het goede doel opgebracht. Aan het einde van de dag konden twee cheques van 6.000 euro overhandigd worden, een aan zorgboerderij Meander in Hoogboom, en een aan Het Huis in Antwerpen, dat contacten tussen ouders, grootouders en hun kinderen, kleinkinderen in een neutrale bezoekruimte organiseert.

De F-Day van Rotary Antwerpen Heideland, die plaatsvond op het terrein van zorgboerderij Meander, was een sportieve familiedag, die in het teken stond van het 750-jarig bestaan van Hoogboom. De bezoekers konden deelnemen aan de wandel- en/of fietstocht.

Daarnaast waren er extra animatie, volksspelen en ‘muzikale smaakmakers’. Voor de kinderen stonden er springkastelen en een verkeerspark.

Zorgboederij Meander zal het bedrag van 6.000 euro gebruiken voor de realisatie van een snoezelstalling en Het Huis zal het geld aanwenden voor de renovatie van de binnenspeeltuin.