MENU

Vlaams Instituut voor het Onroerend Erfgoed – Vacatures

Deze Vlaams Regering heeft er steeds de mond van vol dat zij bijvoorbeeld inzake personeel een efficiëntiebeleid voert. Concreet wordt vooropgesteld dat er tijdens deze regeerperiode geen ambtenaren bij mogen komen.

Hoewel Vlaams minister Geert Bourgeois op die regel het toezicht moet houden, lijkt die maatregel voor zijn eigen beleidsdomein onroerend erfgoed niet op te gaan. Alleen al het afgelopen jaar zijn er binnen het beleidsdomein onroerend erfgoed niet minder dan 30 vacatures voor contractuelen en statutairen uitgeschreven.

Zoals te verwachten, minimaliseert Vlaams minister Geert Bourgeois het probleem en wijst hij erop dat de nieuwe vacatures het gevolg zijn van de recente reorganisatie in het beleidsdomein onroerend erfgoed. Die reorganisatie werd aangekondigd als kostenbesparend en gericht op efficiëntiewinsten… Tja!

 

Vraag & antwoord

Tags: ,