MENU

Vakantie in Kapellen

Ook dit jaar pakken we wekelijks op donderdagavond uit met de parkconcerten ‘Noten in het park’. Op 18 augustus is het slotconcert.

Kapellen kermis start op 30 juli. Op maandag 1 augustus is er het spetterend vuurwerk en de op dinsdag vanaf 16u traditionele wielerkoersen.

Ook de Ronde van Antwerpen (15/08) en Schaal Sels (28/08) rijden dit jaar door Kapellen. Op zaterdag 20 augustus vindt op het Dorpsplein de Kinderdag ‘Alles loopt op rolletjes’ plaats.

Een nieuw initiatief is de aanleg van een heus bloementapijt door de Landelijke Gilde op het Dorpsplein in het weekend van 16 tot 18 september. Op zaterdag en zondag kan je er terecht voor optredens en een heus boerenontbijt. De jaarlijkse Roefeldag (17/09), de Opendeurdag van ons Vrijwillig Brandweerkorps (18/09, Sambal Mondial in het Onthaalcentrum (25/09) en de Boekenmarkt (28/08) sluiten de zomer af. Kortom, ook deze zomer hoef je niet ver weg te gaan om te genieten. Kapellen feest weer!