MENU

Gwendo for president !

De voorbije dagen kregen de leden van Open Vld de kans om de kandidaten voor het voorzitterschap van de liberale partij beter te leren kennen. De talrijke aanwezigheid op de vele debatten die in de schoot van de afdelingen werden georganiseerd, bewijst alvast dat deze voorzittersverkiezing leeft binnen onze partij.

Terecht, want we staan op een keerpunt. Het komt er nu op aan om een weloverwogen keuze te maken over wie onze partij de komende jaren gaat leiden. Daarbij zijn vernieuwing, ervaring en wervingskracht drie essentiele elementen.

Jong, fris en vrouwelijk

Zoals u weet, steun ik als running mate kandidaat-voorzitter Gwendolyn Rutten. Zij combineert deze drie belangrijke elementen. Zij is een nieuw, fris, jong en vrouwelijk gezicht. Zij heeft als kabinetschef talloze keren mee aan de onderhandelingstafel gezeten om moeilijke dossiers tot een goed eind te brengen.

Zij slaagt erin om ook bij niet-leden van onze partij een grote interesse in de politiek en het liberalisme los te weken. En dat is met het oog op de weken en maanden na de voorzittersverkiezingen, een bijzonder grote troef.

Geloofwaardigheid

Ik hoop dat Gwendolyn binnenkort de kans krijgt om onze liberale partij opnieuw de wervingskracht, uitstraling en geloofwaardigheid te geven, die ze verdient.

Mag ik u alvast vragen om zoveel mogelijk collega-liberalen op te roepen om bij deze voorzittersverkiezingen hun steun te geven aan Gwendolyn.

www.gwendo.be

Samen met haar, en met collega-running mate Dirk Sterckx, hebben we een uitgebalanceerd programma samengesteld dat zowel inzake partijstructuur als de vertaling van onze ideologie de nadruk legt op de kracht van realisme. U kan dat integraal lezen via www.dekrachtvanrealisme.be

Wie graag nog meer wil te weten komen over Gwendolyn is en hoe anderen over haar denken … dat kan u via www.gwendo.be

Open VLD Voorzittersdebat Waas & Dender Deel 1
Open VLD Voorzittersdebat Waas & Dender Deel 2

De keuze is aan u.