MENU

‘De kracht van realisme’

Begin december kiest Open Vld een nieuwe voorzitter. Voor het eerst in de liberale geschiedenis treden de kandidaat-voorzitters niet alleen met hun programma naar voor, maar doen zij dit in het gezelschap van twee running mates.

Een nieuwe start

logogwendo-homeSamen met partijcoryfee Dirk Sterckx staat Dirk als één man achter de kandidatuur van Gwendolyn Rutten.

Met de slogan De kracht van realisme wil ze Open Vld een nieuwe start geven. Opnieuw geloofwaardig maken en wervend zijn. Daarmee bedoelt Gwendolyn: het benoemen van de dingen zoals ze zijn, het doen van haalbare voorstellen en het kennen van je plaats in het politieke landschap.

Sterke mix

“Met ons team kiezen de leden voor een sterke mix tussen enthousiasme en ervaring. Tussen basiswerking en dossierkennis. Tussen daadkracht en wijsheid”, menen Gwendolyn, Dirk en Dirk.

  • Alles over kandidaat-voorzit(s)ter Gwendolyn Rutten en haar programma De kracht van realisme leest u op www.gwendolynrutten.be.