MENU

‘Een stem op CD&V is er een op sp.a’

Vandaag, donderdag 4 juni, pakt Gazet van Antwerpen uit met een uitgebreid interview met Dirk over de nakende stembusslag.

Niet automatisch voor het status-quo

In het artikel zet Dirk zich af tegen de twijfelende houding van de CD&V van Kris Peeters. “Wij gaan niet automatisch voor het status-quo van een klassieke tripartite. Anderen blijkbaar wel, want een stem op CD&V is intrinsiek ook een stem op sp.a.”

Referendum in provincie en Waasland

Verder hamert Dirk nogmaals op het belang van een snelle voortgang in het Oosterweeldossier. “De Oosterweel is geen puur Antwerpse aangelegenheid, hij vormt de missing link tussen Kopenhagen en Lissabon. Ik pleit voor een provinciaal referendum, waarbij ook het Waasland mag worden betrokken.”

Lees hieronder het volledige interview.

  • Interview Dirk Van Mechelen in Gazet van Antwerpen.
  • interview-gazet-van-antwerpen