MENU

Dirk is laureaat Blauwe Kei 2009

Dirk is laureaat geworden van de Blauwe Kei 2009. De prijs gaat naar een politicus die het voorbije jaar uitermate verdienstelijk werk geleverd heeft voor het liberalisme in Vlaanderen en België. Plaats van het gebeuren was de prachtige Foyer van de Bourla Schouwburg in Antwerpen.

‘Liberalen zijn nodig in het bestuur’
blauwe-kei
Jong Vld Groot-Antwerpen reikte al voor de 23ste keer de Blauwe Kei uit. Voorzitter Kristof Bossuyt hield een lovende speech voor de minister. Dirk roemde op zijn beurt de inzet van de Jong Vld-werking. Hij deed ook een warme oproep aan de 120 aanwezigen om zoveel mogelijk kiezers ervan te overtuigen dat liberalen nodig zijn in het bestuur.

Dirk Sterckx Immer Hardwerkende Parlementair

Traditiegetrouw werd ook de prijs voor de Immer Hardwerkende Parlementair uitgereikt. Die ging naar Dirk Sterckx. De gewezen partijvoorzitter kreeg hulde voor zijn inzet als Europees parlementair en zijn harde werk in diverse commissies, o.a. Vervoer en Toerisme, en Industrie, Onderzoek en Energie.