MENU

Gefeliciteerd, VLM Airlines!

Dirk feliciteert VLM Airlines met de nieuwe vluchten vanuit Antwerpen. Naast London City Airport en Manchester zal Frankfurt de derde bestemming zijn die VLM Airlines vanuit Antwerpen aandoet.

“Met deze nieuwe verbinding zet VLM Airlines in op de corebusiness van de Antwerpse luchthaven, met name het aanbieden van snelle en kwaliteitsvolle zakenvluchten tussen belangrijke Europese steden”, duidt Dirk het belang.

vlm

‘Dit bewijst groeipotentieel’

“Het feit dat een internationale groep als Air France-KLM, waartoe VLM Airlines sinds eind 2007 behoort, mee investeert in deze verbinding, bewijst het groeipotentieel van de Antwerpse luchthaven die zich als regionale zakenluchthaven specifiek kan profileren”, benadrukt Dirk.

“Een metropool als Antwerpen heeft nood aan verschillende moderne transportmiddelen. Het is één van de elementen om Antwerpen nog meer op de kaart te zetten en om haar geweldige culturele en economische troeven nog meer te kunnen uitspelen.”

Headquarter Antwerpen

“Het is essentieel dat we Antwerpen de komende jaren verder positioneren als kantorenstad en aantrekkelijk maken als headquarter voor belangrijke multinationals. De nieuwe verbinding die VLM Airlines vanaf 4 mei aanbiedt, sluit perfect aan bij deze ambitie”, besluit Dirk.

Tags: , , , ,