MENU

“Aan ons om de mensen te overtuigen”

De Vlaamse regering heeft de knoop doorgehakt: Vlaanderen kiest voor het Oosterweeltracé mét de Lange Wapper en zonder tol en vrachtwagens aan de Kennedytunnel. Dirk geeft meer uitleg in het duidingsprogramma De Zevende Dag.

Klik hier om het fragment te bekijken.

Dirk over Oosterweel in duidingsmagazine Terzake

Dirk verdedigde in het duidingsprogramma Terzake zijn keuze voor het Oosterweeltraject met de Lange Wapper. “Essentieel is dat het tunneltracé te duur uitvalt en ook op een pak andere factoren slecht scoort. De variant van StRaten-generaal zal elke Antwerpenaar elk jaar een maandloon aan tol kosten.”

Bekijk hieronder het interview met Dirk op Terzake.

oosterweel-terzake

Dirk spreekt op Open Vld-congres

Dirk was een van de centrale sprekers tijdens het verbredingscongres ‘Nieuwe Uitdagingen, Liberale Oplossingen’ van Open Vld op 15 februari 2009 in De Zuiderkroon in Antwerpen.

Herbekijk en herbeluister hieronder zijn toespraak!

Dirk versoepelt regelgeving

Met het aangepaste decreet garandeert Dirk sinds begin dit jaar meer rechtszekerheid, snellere administratieve procedures en een doeltreffende ruimtelijke ordening.

Bekijk hieronder het nieuwsitem op het VRT-Journaal.

Dirk te gast in ‘De Keien van de Wetstraat’

Dirk maakte een opgemerkte verschijning in het duidingsprogramma ‘De Keien van de Wetstraat’ op Canvas. Het liberale boegbeeld blikte met het gastduo Ivan De Vadder en Kathleen Cools terug op een bewogen week. Naast de actualiteit praatte de minister ook vrijuit en openhartig over, onder meer, zijn politieke parcours, zijn liberale mentor Jacky Buchmann, zijn passie voor schrijven en driebanden en over een leven na de politiek.

U kan hieronder de uitzending herbekijken. Let op, blijf kijken, de uitzending neemt een valse start!

Tags: